logo_black2

SÅ GÅR DET TILL - WEBBSHOP

I webbshopen erbjuds tillval till garderober samt möjligheten att bygga ditt eget garderobssystem i konfiguratorn (lanseras november 2023). Vi jobbar ständigt för att utöka vårt sortiment. Vid årsskiftet 2023/2024 kommer WLS badrumsinredning lanseras i webbshopen.

1. VIKTIGT VID BESTÄLLNING AV TILLVAL

För dig som redan har WLS garderobsstommar och vill beställa inredning kan du enkelt välja mellan hyllplan, hurtsar och klädstänger. OBS var noga med att beställa tillvalen i samma material som din stomme – WLS blond eller dark oak. Samt var noga med att beställa samma bredd på tillval som stommen: 500mm eller 1000mm. Har du en annan bredd på din garderob, vänligen kontakta oss på support@wlsystems.se så hjälper vi dig. Observera att tillvalen endast är anpassade till WLS garderobsstommar.

2. BETALNING, LEVERANS & MONTAGE AV TILLVAL

Hela summan erläggs vid orderläggning. WLS tillval finns inte som lagervara, produkter tillverkas efter beställning och leveranstiden är ca 4-6 veckor. Om du önskar hjälp med mottagning, inbärning och montage vänligen melja oss på support@wlsystem.se med ditt ordernummer, så offererar vi det separat. Betalning av montage sker efter färdig installation. Montage ger också möjlighet till ROT.

3. SUPPORT

Vid frågor mejla oss gärna på support@wlsystems.se så hjälper vi dig. Det finns även möjlighet att boka ett telefonmöte eller ett fysiskt möte i vårt showroom på Riddargatan 7, Stockholm.

SERVICE & DATASÄKERHET

vector-credit-card-icon

Säkra Betalningar och Skydd av Personuppgifter

NYHETSBREV

Håll dig uppdaterad om nyheter, produkt släpp och nya projekt.

WL SYSTEMS AB. All rights reserved. Riddargatan 7, 114 35, Stockholm. Kontakt: info@wlsystems.se

tillv-finansiering-rgb

Med finansiering från Region Stockholm och tillväxtverket.