Garderober, skjutdörrar och klädkammarsystem

WL Systems garderober har sidenmatta fullhöjdsfronter med infrästa handtag av pulverlackad aluminium. Inredningen rymmer ett komplett system av lådhurtsar, byxhållare och skoförvaring av högkvalitativ strukturbearbetad trämelamin. Skjutdörrarna löper i ett dolda, tystgående skenor.

Bakom skjutdörrar eller i klädkammare erbjuds ett smart och flexibelt skensystem med väggskenor och konsoller i pulverlackad aluminium. Den strukturerade trämelaminen kommer igen på hyllorna.

Teknik som känns utan att synas

WL Systems är utrustat med kvalitativa skensystem. Diskret teknik samt tystgående och mjukstängade lösningar ger en kännbart gedigen användarupplevelse.

Systemet är designat för att undvika missprydande håltagningar i stommens insidor och samtidigt underlätta ett rationellt och snabbt montage. Lådförvaring, byxhållare och skohyllor kommer i form av kvalitativa hurtsar som enkelt placeras i garderoben.

Klädförvaring som en del av rummet

För oss är vardagslyx att ge sina kläder en fin plats i hemmet. Genom en dold infästning mellan den undre och övre stommen kan vi tillverka fullhöjdsfronter anpassade efter bostadens takhöjd. Infrästa, pulverlackerade handtag i samma kulör som luckfronten bidrar till en diskret och arbetad design. Låga socklar ger ett skräddat uttryck. Vackra täcksidor ramar in förvaringen och gör den till en del av rummets möblering.

Kvalitativa och beständiga material

WL Systems tål att synas utifrån och in, med en inredning som är lika behaglig att se på, som att använda. Inredningen består av strukturbehandlad högkvalitativ trämelamin i generösa dimensioner. Materialet har en hög tålighet och är noga utvalt för att stå sig i tiden. Arbetade detaljer som strama klädstänger och utdragbara byxhållare av satin-anodiserad aluminium kontrasterar mot inredningens i övrigt finstämda färgskala.

Integrerad belysning

WL Systems garderober kan förses med sensorstyrda, integrerade ljuslister. Belysningen bygger på ett smart plug-play system, som enkelt installeras utan krav på behörig elektriker.

Färschema
Pure White
Crisp Grey
Carbon
Cashmere
Umbra
Lucka/front
Inredning
Handtag
Stång
Läder
Stäng

Pure White matt

Stäng

Ljus ek

Stäng

Pulverlackad Pure White aluminium

Stäng

Borstad aluminium

Stäng

Läder

Stäng

Crisp Grey matt

Stäng

Ljus ek

Stäng

Pulverlackad Crsip Grey aluminium

Stäng

Borstad aluminium

Stäng

Läder

Stäng

Carbon matt

Stäng

Mörk ek

Stäng

Pulverlackad Carbon aluminium

Stäng

Borstad aluminium

Stäng

Läder

Stäng

Cashmere matt

Stäng

Ljus ek

Stäng

Pulverlackad Cashmere aluminium

Stäng

Borstad aluminium

Stäng

Läder

Stäng

Umbra matt

Stäng

Mörk ek

Stäng

Pulverlackad Umbra aluminium

Stäng

Borstad aluminium

Stäng

Läder

Ytskikt och kulörer

WL Systems är noga utvecklat för projektmarknadens behov och kommer med fem års garanti. Samtliga stommar levereras färdigmonterade. Höga stomenheter levereras i två delar för enkel uppbärning. Systemet utförs i sitt grundutförande i noga utvalda kulörer och material. Men, eftersom våra system tillverkas för varje unikt projekt kan vi anpassa kulörer och garderobshöjder efter arkitektens vision.

Kontakta oss gärna för ytterligare teknisk information, materialprover och priser. Vidare till Kontakt